+31 (0)6 143 89 168 info@praktijkdewijzeuil.nl

Tarieven en beroepsvereniging

“Ik raad je aan goed met je zorgverzekeraar uit te zoeken wat voor jou van toepassing is, zodat je weet waar je aan toe bent”

Tarieven en beroepsvereniging

Kosten intake gesprekken en behandelingen

De wijze uil is ingeschreven bij en lid van de beroepsvereniging BATC (voor meer informatie over BATC, verwijs ik naar de website: www.batc.nl ). Ik draag de titel Natuurgeneeskundig therapeut. Hierdoor worden een groot aantal van de kosten door de ziektekostenverzekeraars vergoed (vanuit een aanvullende verzekering) voor mensen boven de 18 jaar. Ik raad je aan goed met je zorgverzekeraar uit te zoeken wat voor jou van toepassing is, zodat je weet waar je aan toe bent.


Kosten intakegesprek: 40 Euro voor 1 uur of langer (vast tarief)


Kosten per behandeling lichaamsgerichte psychotherapie: 76 Euro per uur. 

 Kosten body de-armouring (drukpunten massage): 150 Euro voor een sessie van 2 uur. 

Een gemiddelde behandelafspraak duurt 1.5 uur (behalve een de-armouring sessie die 2 uur duurt). Echter kan dit in overleg langer of korter gaan duren, waarbij ik steeds rekening houd met wat mijn patiënten aankunnen op dit moment.  

Extra service: Ik bied mijn behandelingen voor de helft van het normale tarief aan voor steeds één persoon in mijn cliëntenbestand, die een aantoonbaar minimaal inkomen heeft. Informeer bij mij of er plek is of reserveer je plek, als je weinig te besteden hebt en toch graag gebruik wilt maken van mijn behandelingen!

Klachtenregeling

 

Is er een klacht, dan hoor ik dit graag en proberen we er in een persoonlijk gesprek uit te komen. Is er een klacht over mijn individuele functioneren en komen we er samen niet uit, dan kunt u een officiële klachtenprocedure starten bij een geschillencommissie. Ik ben als zelfstandig zorg professioneel aangesloten bij Cam Coöperatie www.camcoop.nl/klachtenregeling

 

 

Practice Based Evidence Praktijk

De praktijk draagt het keurmerk “Practice based evidence praktijk”. Ik kan aan mijn cliënten laten zien of de behandeling effectief is en efficiënter behandelen. Daarmee verleen ik dus een aantoonbaar betere kwaliteit van zorg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Locatie Praktijk De Wijze uil (uitsluitend op afspraak)

Gezondheidscentrum de Hoef

Cornelis Pronklaan 44 1816 NP Alkmaar

Postadres: Saenredamhof 2,            1816 ME Alkmaar

Kvk-nummer: 72645369

AGB-code: 90065513

Neem contact op

3 + 5 =