+31 (0)6 143 89 168 info@praktijkdewijzeuil.nl

Over mij

“Naast het werk in mijn praktijk geef ik coaching en werkbegeleiding aan andere hulpverleners, die mensen met trauma’s en psychische klachten begeleiden.”

Jacqueline Forster

Mijn naam is Jacqueline Forster. Na in 2004 afgestudeerd te zijn als Pedagoog aan de Hogeschool van Amsterdam en na het volgen van o.a. de Post HBO opleiding Intensieve orthopedagogische gezinsbegeleiding, heb ik ruim 16 jaar gewerkt in de kinder- en jeugdpsychiatrie, waar ik behandelingen thuis heb gegeven aan kinderen en ouders. Ik kom regelmatig ouders, jongvolwassenen en kinderen tegen, die veel last ervaren van trauma’s. Mijn wens groeide steeds sterker om hen goed te kunnen behandelen, op een manier die effectief is en passend is bij mijn eigen identiteit. In 2018 ben ik afgestudeerd als trauma coach en in 2019 als Trauma therapeut bij het Atma instituut in Amersfoort. 

 Daarnaast draag ik de titel BATC complementair therapeut en ben ik ook EMDR therapeut en Trauma collapse technique specialist & practitioner. Voor meer info, kun je ook een kijkje nemen op de volgende website:  https://www.emdr-therapeuten.nl/

Naast het werk in mijn praktijk heb ik andere professionals gecoacht die werkzaam zijn in de GGZ en jeugdzorg. Ik spreek vloeiend Duits (mijn moedertaal), Engels en natuurlijk Nederlands.

Wat mijn privé kant betreft, valt te zeggen dat ik moeder ben van twee prachtige kinderen, de partner van mijn lieve vriend en dat ik volop van dit mooie leven geniet.

De uil is een dier, dat ik koester, en mijn doel is om haar wijsheid te volgen. De uil ziet alles, niets ontgaat haar. Zij slaat haar machtige vleugels uit en vliegt majestueus door de nachtelijke hemel. Daarnaast staat de uil ook voor het vrijzetten van energie.

“Zie wat niet gezien kan worden, hoor wat niet gehoord kan worden.
Vind de diepste waarheid in jezelf .” (De boodschap van de uil volgens het Sjamanisme).

 

Contactgegevens

Adres (uitsluitend op afspraak)

Gezondheidscentrum de Hoef
Cornelis Pronklaan 44
1816 NP Alkmaar

Contact

+31 (0)6 143 89 168
info@praktijkdewijzeuil.nl

Kvk-nummer: 72645369

Rekening: NL56ABNA0829799826      t.n.v J.Forster, Praktijk De wijze uil

Neem contact op

2 + 15 =